Ден след като премиерът призова институциите да се намесят заради поведението на Възраждане, повечето политически

...
Ден след като премиерът призова институциите да се намесят заради поведението на Възраждане, повечето политически
Коментари Харесай

Костадинов обвини партиите в парламента в сегрегация

Ден след като премиерът призова институциите да се намесят поради държанието на  " Възраждане ", множеството политически сили осъдиха действията на партията. Лидерът и Костадин Костадинов пък ги обвини в сегрегация. 

От парламентарната естрада водачът на „ Възраждане “ разгласи, че държавното управление е оповестило война на партията му.

 
Даже неофашизмът на тези хора, съгласувани с посолството е шмекерия, тъй като в случай че в нацистка Германия са забранявани всички партии като се изключи една, то родните ни неофашисти са решили да репресират единствено една - тази която съставлява най-голямата опасност за нас... за тях.
Костадин Костадинов

От ГЕРБ поддържаха позицията на премиера и изрично осъдиха държанието на „ Възраждане “. И Движение за права и свободи бяха безапелационни – постоянно са осъждали всяка форма на експанзия и ненавист. С каквито и те като етническа партия се сблъсквали. От Българска социалистическа партия се оповестиха срещу експанзията срещи някогашния си народен представител Явор Божанков.

 
„ Възраждане “ имат крайни екстремистки прояви, неприемливи в Народното събрание. Една партия да пречи на един народен представител да излиза на трибуната... Ние сме свободна страна.
Корнелия Нинова

След напрежението сред ръководещите и „ Възраждане “ специалисти разясниха, че партията мъчно ни могла да бъде неразрешена. Но към този момент се обрисува като антисистемна.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР